Hoe werkt Volvoed

De kern van VolvoedVolvoed staat in de kern voor gelijkwaardigheid, eerlijkheid en vriendelijkheid. De grondgedachte achter Volvoed is de volgende; als we met zijn allen het beste voor elkaar wensen, dan is een mooiere wereld mogelijk.

Door het zorgvuldig selecteren van de meest kwalitatieve producten en dit met onze klanten te delen, hopen we bij te dragen aan een mooiere wereld, waarin we met respect voor elkaar, flora en fauna samenwerken. Door producten te selecteren die op een eerlijke, gelijkwaardige en bovenal natuurlijke wijze tot rijping zijn gekomen, hopen we een tegenwicht te kunnen bieden aan massaconsumptie, bewerkte en geraffineerde producten die de mens, maar ook de wereld niet ten goede komen.

Volvoed heeft nauw contact met de leveranciers/importeurs. We zijn voor zover dat mogelijk was, wezen kijken hoe de leveranciers te werk gaan. Hoe de producten van land tot baal evolueren om uiteindelijk de mens zo volwaardig mogelijk te voeden, in plaats van te vullen.

Laat u overtuigen door de kwaliteitsproducten die Volvoed levert en draag bij aan het veranderen van de collectieve gezondheid door het juiste te doen in plaats van datgene dat gemakkelijk is.