Volvoed is ontstaan uit de behoefte om mensen te voeden met hoogwaardige, kwalitatieve voeding. Voeding die de mens niet alleen voedt, maar zelfs kan helen. Voeding wordt al sinds mensenheugenis gezien als medicijn. Dat is wat Volvoed mensen wil bieden. Door jezelf ten volle te voeden komen lichaam en geest in balans en dat is uiteindelijk de sleutel naar het gezond worden, zoals men dat tegenwoordig graag zou zijn.  Heeljezelf met de voeding van Volvoed.

Carola Dekker komt van oorsprong uit het West-Friese De Goorn en is opgegroeid tussen de bollenboeren veetelers en bonentelers. Nu biedt zij lokaal geteelde bonen aan in de webshop van Volvoed om mensen volwaardig te voeden.

Berry Runderkamp komt van oorsprong uit Volendam en raakte al op vroege leeftijd in aanraking met volwaardige voeding en diens helende werking op het functioneren van lichaam en geest. Voeding is voor hem de sleutel naar een immer veranderende balans. 

Michael Runderkamp komt van oorsprong uit Volendam en heeft na meerdere uitstapjes als grafisch vormgever, magazijnmedewerker nu de overstap gemaakt naar een combinatie van die twee door het ontwerp van Volvoed te verzorgen, de website in te richten en al het promotiemateriaal aan te leveren, dat mensen uiteindelijk Volvoed door het leven te laten gaan.  

 

Gedrieën vormen zij Volvoed. Voor elkaar, met elkaar en voor een volwaardig gevoede mens.

Wie op zoek is naar onbewerkt, zo natuurlijk mogelijke, geneeskrachtige en voedzamere producten, kan bij Volvoed terecht. Al onze producten zijn van biologische teelt of afkomstig van wildplukvelden.

 

Met hun eigen, zelf ontwikkelde productlijn ‘heeljezelf met' willen ze klanten binnen bepaalde productgroepen een zo divers mogelijk, kwalitatief assortiment bieden.

Geheel jezelf kunnen zijn en jezelf te kunnen helen met complete, volwaardige voeding is de boodschap die Berry, Carola en Michael willen overbrengen met hun productlijn. Afkomstig uit allerlei landen maar ook de lokale producten van eigen bodem zijn van de hoogste kwaliteit en zo puur mogelijk.

Heeljezelf met volwaardige voeding van Volvoed.

Reacties

Simon Dekker
8 maanden geleden

We zijn enorm blijd dat de site er nu is en de producten zijn zeer aan te bevelen. veen succes gr simon en trudy

Berry Runderkamp
8 maanden geleden

Bedankt voor jullie reactie en steun. Dat waarderen we ontzettend.

Met hartelijke groeten,

Team Volvoed

Jose Veerman
8 maanden geleden

Heel veel succes

Berry Runderkamp
8 maanden geleden

Bedankt Jose! Leuk dat je reageert.

marga runderkamp
8 maanden geleden

Abrikozen met kaneel wat waren ze lekker, ook de basimatie rijst is heel voedzaam.
lekkere peterselie in de soep mmmhhh.
snel geleverd goed verpakt. top,top,top.

Berry Runderkamp
8 maanden geleden

Bedankt tante Marga voor de leuke reactie. We zijn blij dat de producten smaken en dat de service is bevallen. Deel het met de wereld!

Groetjes, team Volvoed

Ben en Gerda runderkamp
8 maanden geleden

He Ber Michael en Carola we zijn enorm trots op jullie.er is erg veel werk verricht en het ziet er fantastisch uit.we wensen jullie heel veel succes met jullie bedrijf.👌👌👌

Berry Runderkamp
8 maanden geleden

Hoi pa en ma, bedankt voor de mooie reactie. We gaan er iets moois van maken!

Met hartelijke groeten,

Team Volvoed

Reactie plaatsen