Volvoed en Essential Food

Volvoed en Essential Food zijn een samenwerking aangegaan. Hieronder introduceren we Essential Food en hun speciaal zelfgemaakte producten. Volvoed is een verkooppunt voor deze producten.

Jo-Ann en Marinde zijn leuke voedingsspecialisten die gek zijn op het bereiden van gezond voedsel. Smaak geeft je mooie herinneringen, absoluut als je iets lekkers eet in goed gezelschap.

Jo-Ann en Marinde zijn beide gediplomeerd als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut. Zij zijn er voor mensen met darmklachten en voedingsintoleranties.

De unieke combinaties van smaken gaan je verrassen. Hun droom is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met essentiële suikers!

Verras en verwen je geliefden met de bakmixen. Het doel van Essential Food is om een Weed Box te maken met de Weed Bun, Seaweeds en Sea Tea Digest.

Essential Food verkoopt prebiotische bakmixen op basis van essentiële suikers. Dit zijn gezonde suikers die we uit voeding moeten halen, omdat ons lichaam deze noodzakelijke suikers niet zelf kan aanmaken. 

Bronnen van essentiële suikers zijn: zeewier, eieren, paddestoelen, bessen, botten, kokosproducten en zongerijpte groenten en fruit. 

Wij werken netals Volvoed met biologische ingrediënten en prebiotische vezels voor de darmbacteriën. Ons eerste product is de Weed Bun, een uniek product speciaal samengesteld. Gezond, gemakkelijk te maken en bovenal ook erg smaakvol.

Voor meer informatie over Jo-Ann, Marinde of de producten van Essential Food zie:

www.essentialfood.nl