Vitaal en Gezond met Volvoed

Vitaal en gezond is een praktijk voor orthomoleculaire- en trauma therapie opgericht door Jennifer Steevensz. De bevlogen onderneemster heeft talloze opleidingen en cursussen gevolgd en heeft daarmee een schat aan kennis opgedaan met betrekking tot voeding, leefstijl, traumaverwerking, maar ook allerlei andere psychologisch-holistische therapieën. Zo biedt ze orthomoleculaire ondersteuning bij fysieke gezondheidsklachten aanvullend op bijvoorbeeld EMDR therapie bij traumatische ervaringen. Ook biedt ze hirudotherapie waarbij ze gebruik maakt van medische bloedzuigers.

Volvoed heeft zijn krachten gebundeld en is een samenwerking aangegaan met Vitaal en Gezond om  nog meer mensen bewust(er) te maken van de invloed van voeding op het menselijke lichaam en geest. Volvoed verwijst klanten die daarvoor open staan naar Jennifer, om de producten die Volvoed biedt, praktisch toe te passen in de keuken en het dagelijkse leven.

Neem vooral een kijkje op de website van Vitaal en Gezond om te zien hoe veelzijdig Jennifer is en op welke manier ze ondersteuning kan bieden. www.vitaalengezond.nl

Bent u cliënt bij Jennifer of cursist en benieuwd geworden
naar de hoogwaardige producten van Volvoed.
Informeer dan bij Jennifer of bij Volvoed naar de kortingsactie,
speciaal voor cliënten van Vitaal en Gezond!

Voor cliënten of cursisten van Jennifer, vragen wij u om per mail
volvoed@protonmail.com contact op te nemen.
We sturen u vervolgens de kortingscode per mail naar u op.