Volvoed en Groot in Kraamzorg

De toekomst wordt vandaag geboren! En dan bedoelen we natuurlijk de belofte die nieuw leven brengt. De baby! Als we het over fitheid hebben, waar beter kunnen we dan beginnen als op de eerste dag van het nieuwe leven? Sterker nog, laten we het over de fitheid van de ouders hebben. Want het welzijn van de baby, begint bij het welzijn van de moeder... en de vader. Laten we niet vergeten dat ook de vader hierin een grote rol speelt. De kwaliteit van de zaadcel en de eicel worden voor een groot deel bepaald door de gezondheid van de ouders.  

Volvoed vindt het belangrijk om aan te stippen dat volwaardige voeding, zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk, een grote rol speelt in het voedingspatroon van zowel vader, moeder en baby. Daarom introduceren wij een samenwerking met Marlies de Groot, wiens visie naadloos aansluit bij die van Volvoed.

Marlies is zelfstandig kraamverzorgster. Haar motto: “Ik zorg voor een perfecte kraamweek, terwijl jullie als ouders zelf de regie houden.” Nieuwsgierig geworden wat Marlies aanstaande ouders kan bieden? Neem een kijkje op haar website: Groot in Kraamzorg | Professionele kraamzorg op maat

Samen proberen Volvoed en Marlies mensen bewust(er) te maken van volwaardige voeding. En het belang ervan om dit in een zo vroeg mogelijk stadium van het leven te integreren in de leefstijl en het eetpatroon, om zo preventief en proactief bezig te zijn met fitheid, gezondheid en een natuurlijke balans. 

Groot in kraamzorg

Marlies de Groot aan het woord:

De afgelopen jaren heb ik mij intensief verdiept in het maken van gezondere keuzes, met name op het gebied van voeding, supplementen en huidverzorgingsproducten. Het fascineert me altijd al hoe het menselijk lichaam functioneert, en tijdens een zwangerschap wil je natuurlijk niets liever dan optimaal voor je kindje zorgen, vanaf het prille begin.

In de huidige samenleving worden welvaartsziekten en kanker veelvuldig geconstateerd, en vaak lijkt de nadruk te liggen op het behandelen van symptomen en genezen met behulp van medicijnen en zalven, zonder voldoende aandacht voor preventie. De risico’s van pesticiden, bewerkt voedsel, schadelijke e-nummers, chemicaliën in verzorgings- en huishoudproducten, en zelfs vaccinaties worden niet altijd duidelijk gecommuniceerd, terwijl er vaak veel geld wordt verdiend aan deze producten. Helaas kunnen deze zaken aanzienlijke invloed hebben op onze gezondheid.

Geen expert wel veel gelezen.

Ik pretendeer geen gezondheidsexpert te zijn, maar door uitgebreid te lezen en informatie te vergaren, heb ik mijn kennis op dit gebied aanzienlijk vergroot. Vraag je je af of ik nu volledig een gezonde en zuivere levensstijl volg? Ik zal je uit de droom helpen: nee, dat is niet altijd haalbaar. Maar ik heb wel veel van mijn gewoontes en keuzes aangepast in de richting van een gezondere levensstijl, en ik voel me daar prettig bij.

Nieuwsgierig geworden naar Marlies, haar visie, werkwijze en diensten? Neem dan een kijkje op haar website.

Voor een volwaardig kraamcadeau

Boordevol foliumzuur, omega 3 en omega 6, mineralen en vitamines!

Borrelt de interesse in een kraampakket of een waardebon op, bent u zwanger en gaat Marlies de kraamweek verzorgen, neem dan voor een kortingscode ter waarde van 10% van de totaalprijs van uw bestelling contact op met Volvoed! Voor cliënten van Marlies, vragen wij u om per mail volvoed@protonmail.com contact op te nemen. We sturen u vervolgens de kortingscode per mail naar u op.

Wenst u voor de aanstaande ouders en de baby de beste start mogelijk van het nieuwe leven met de meest volwaardige voeding, schenk hen dan een kraampakket of waardebon van Volvoed cadeau.